Är du sugen på att bredda kunskaperna och hänga med på intressanta, lärorika och förhoppningsvis goda provningar?
Vi provningar med vin/annan dryck och/eller ost i fokus. Värd och provningsledare är Peter Halldén, en av huvudpersonerna bakom Spiseriet. Med sina otaliga år i branschen på stjärnkrogen Thörnströms kök, utnämnd till Årets Sommelier 2018 och utbildad Fromager (ostexpert) så lotsar han er vant framåt i djungeln av viner och ostar.
Värd och provningsledare för dessa är Anton Carlstein som under sin tid på Spiseriet har utvecklat en fabless för ost.
Om du är nybörjare, novis eller expert spelar ingen roll. Här kommer alla få följa med på Antons resa, och här kommer alla att få lära sig mer om osten & dryckens fantastiska kombinationer.
Upplägget på provningarna kan variera, och alla presenteras individuellt på våra sociala medier.
Dag & Tid: Varierar, signa upp för vårt nyhetsbrev.
Pris: Varierar
Först efter att ni har bekräftat enligt bokningsmailet är din reservation i hamn.
Betalning sker i samband med provningen.
Är ni intresserade av att ha en privat provning hos oss eller hos er så tveka inte på att ställa frågan. Vi arrangerar provningar i samband med en middag eller bara för sig (i mån av tid och plats). Och vi kan dessutom ta oss hem till er för en spännande provning och/eller middag.
Signa upp dig med din email så håller vi dig uppdaterad.