Vin, ost & matprovningar

Är du sugen på att bredda kunskaperna och hänga med på intressanta, lärorika och förhoppningsvis goda provningar? Just nu har vi provning/middag med olika teman en fredag i månaden. Se våra sociala medier för uppdateringar.

Vin & Ost provningar med Peter Halldén

Provningar med vin/annan dryck och/eller ost i fokus. Idémakare, värd och provningsledare är Peter Halldén, en av huvudpersonerna bakom Spiseriet. Med sina otaliga år i branschen på stjärnkrogen Thörnströms kök, utnämnd till Årets Sommelier 2018 och utbildad Fromager (ostexpert) så lotsar han er vant framåt i djungeln av viner och ostar.

Provningar med Mikaela och Samuel

Idémakare, värd och provningsledare för dessa är Mikela Hansson och / eller Samuel Eriksson som både är utbildade sommelierer och har under sin tid på Spiseriet utvecklat ett stort intresse för ost.

Om du är nybörjare, novis eller expert spelar ingen roll. Här kommer alla få följa med på kvällens resa, och här kommer alla att få lära sig mer om osten & dryckens fantastiska kombinationer.

Upplägget på provningarna kan variera, och alla presenteras individuellt på våra sociala medier.


Dag & Tid: Varierar, signa upp för vårt nyhetsbrev.
Pris: Varierar

Bokning sker via vårt digitala bokningssystem här på hemsidan.

Först efter att ni har bekräftat enligt bokningsmailet är din reservation i hamn.
Betalning sker i samband med provningen.

Privat provning 

Är ni intresserade av att ha en privat provning hos oss eller hos er så tveka inte på att ställa frågan. Vi arrangerar provningar i samband med en middag eller bara för sig (i mån av tid och plats). Och vi kan dessutom ta oss hem till er för en spännande provning och/eller middag.

Vill du veta vad som händer?

Signa upp dig med din email så håller vi dig uppdaterad.

Tack! Vi kommer skicka dig email så fort vi har roliga saker att berätta.
Oh nej! Något gick fel. Testa att ladda om sidan och försök igen.