Det var under sommar 2019 som Spiseriet påbörjade sin resa, när dom två stora ekarna hade slagit ut och skapade en behaglig skugga där man kunde sitta och drömma sig bort. Med kossorna råmandes i hagen jämte vår stora uteservering och när doften från våra rökgrillar gjorde sig påmind.
Sommaren har en mycket speciell plats i våra hjärtan. Vi öppnar upp restaurangen för servering varje dag från midsommardagen till söndagen i vecka 32, och vårt mycket omtyckta och lyckade koncept “Dagens” serveras varje dag mellan kl.11:30-15:00. Kvällsmenyn i form av Meny Spiseriet kickar igång först kl.17:30 på utvalda dagar, däremellan råder lugnet inne i restaurangen och det varma köket håller stängt. Men redan kl.15:00 öppnar 2025-års nyhet som vi valt att kalla Spiseriets Vinträdgård (öppet varje dag mellan 4/7 och 3/8 samt 6/8 - 9/8) på uteserveringen. Här serveras massor av gott vin (Spiseriet har en vinlista med ca 300 unika artiklar), drinkar, öl, alkoholfritt tillsammans med mindre rätter, ost & chark.
Signa upp dig med din email så håller vi dig uppdaterad.