Ta med hem 

Njut hemma! Årets Nyårsmiddag finns att beställa. Obs! Begränsat antal.
Vi erbjuder vår "Dagens" som Take Away för upp till 8 personer. Är ni fler serveras den som en större buffé. Vänligen kontakta oss för prisuppgifter.
Dessutom erbjuder vi catering och avhämtning av menyer och annan mat från Spiseriet.
Ni hämtar hos oss, eller vi kör ut. Skick ett email till kontakt@spiseriet.se för förfrågan och boka din beställning.

Bröllopsmiddag & annan cateringVi har lång och stor erfarenhet av både större och mindre arrangemang. Vi kan ta hand om maten och serveringspersonalen till ditt event. Vare sig det gäller ett företagsarrangemang, födelsedagsmiddag, bröllopsmiddag eller annan tillställning. Maila oss din förfrågan på kontakt@spiseriet.se så återkommer vi med mer information anpassad efter just din förfrågan.

Dagens

Mellan kl.11:30-15:30 serverar vi varje fredag - söndag vår Dagens. Den kan ni antingen förbeställa eller beställa på plats & ta med.
Helgdagens - 195kr

Ni väljer protein i form av vegetariskt, veganskt, fisk eller kött
Ditt val av protein serveras med gemensamma tillbehör:  
Höstgrönsaker, sallad för dagen samt picklat, syrat & röra
Siktas surdegsbröd & Spiseriets ostsmör

Ost & chark

Vi har en underbar disk med noggrant utvalda hantverksprodukter i form av ost (både svenska & danska), salami, oljor & vinäger. Passa på och besök butiken och missa inte Sikta Stenugnsbageri som ligger 30 meter från oss där du kan handla nybakat bröd, bakverk, etc.

Catering

Kontakta oss om ni behöver hjälp med maten till kalaset, middagsbjudningen, företagsmiddagen, mingeltillställningen eller vad som helst annat. Diggar ni vår filosofi och vårt koncept så hjälper vi gärna till. Hämta upp maten hos oss och servera dina gäster.

Eller så kan vi komma hem till er, laga och servera maten samt ta hand om disken. Du tar hand om gästerna och vaknar sedan upp dagen efter med ett skinande rent kök.

Emaila kontakt@spiseriet.se med din förfrågan.